Hoevefeesten 2020

Elk jaar worden er in Wiekevorst hoevefeesten georganiseerd. Een driedaags evenement met een jogging, wandeltochten, fietstochten, behendigheidswedstrijd voor tractors, een restaurant met overheerlijke mosselen en een grote tent vol met ambiance. Het ene jaar wordt dit evenement georganiseerd door de landelijke verenigingen (KLJ, Landelijke Gilde, KVLV) en het andere jaar door de Koninklijke fanfare Onafhankelijkheid Wiekevorst.

Door deze uitzonderlijke tijden zullen er dit jaar geen normale hoevefeesten georganiseerd worden. Maar we voorzien wel een waardig alternatief. KLJ, KFOW en LG slaan de handen in mekaar (figuurlijk we blijven uiteraard op 1,5m afstand) om iedereen een veilig alternatief te bieden.

Dit jaar vinden de hoevefeesten plaats op zaterdag 11 juli en zondag 12 juli en organiseren we als het ware een echte drive-in. Je kan er mosselen, stoofvlees, curryworst en koude schotel verkrijgen. Dit alles aangevuld met een heerlijk flesje wijn. Wil jij ook dit jaar kunnen proeven van ons overheerlijke eten, leg dan snel je bestelling vast via onderstaand bestelformulier. Bestellen kan tot en met Woensdag 8 juli 2020. Afhalen in onze drive-in is aan boerderij “De Witte Lelie” (Itegemseweg 98, 2222 Wiekevorst) op het door u gekozen uur.

Wandeling

Zoals elk jaar hoort er bij de Hoevefeesten een wandeling. Dit jaar hebben wij voor u een wandeling van ongeveer 12 km uitgestippeld langs verschillende Wiekevorstse landbouwbedrijven. Bij sommige van deze landbouwbedrijven (aangeduid op de kaart met een microfoontje) zal u naar geluidsfragmenten kunnen luisteren, waarin het landbouwbedrijf wordt voorgesteld. U kan deze fragmenten downloaden op uw smartphone als één enkel audiobestand via deze link. Wanneer u bij een landbouwbedrijf bent aangekomen moet u vooruitspoelen naar het tijdstip aangegeven in de routebeschrijving. De routebeschrijving kan u hier downloaden.

Tot op de hoevefeesten!

Via onderstaand formulier kan je je bestelling maken